DiaGenomi – distributer Agendie

Na področju zdravljenja raka na dojki DiaGenomi zastopa podjetje Agendia za katerega trži genomski test MammaPrint. MammaPrint test omogoča zdravniku izbiro naprimernejšega poteka zdravljenja raka na dojki. MammaPrint je prvi test, ki je pridobil odobritev Ameriške uprave za živila in zdravila (Food and Drug Administration, FDA) in kot tak predstavlja mejnik v pristopu k zdravljenju raka na dojki.

DiaGenomi – ponudnik lastnih genetskih testov s področja srčno-žilnih bolezni – MyRISQ 

Na področju srčno-žilnih bolezni je DiaGenomi razvil lastne genetske teste myRISQ, ki so namenjeni tako personalizirani preventivi kot kurativi srčno-žilnih bolezni–boleznih današnjega časa. Prednost testov myRISQ je, da temelji na integraciji patoloških znakov, življenjskega stila ter prehranskih navad  z genetsko sliko posameznika.

Taka celostna, personalizirana analiza omogoča boljše razumevanje metaboličnih procesov, na katere vplivajo genetika, prehrana in življenjski stil ter lahko ponudi individualen pristop tako preventive kot kurativi in s tem izboljša kvaliteto življenja, zmanjša stroke zdravljenj v prihodnost ter motivira posameznike k spremembam.

Več o testih na strani www.myrisq.com